Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju JugoMajstr 2022

Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju JugoMajstr 2022

Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju JugoMajstr 2022

Comments Off on Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju JugoMajstr 2022

 

Naziv tekmovanja: Odprto državno prvenstvo Slovenije v surfanju JugoMajstr

Lokacija: Medulin, Kemp Kažela (Rezervna lokacija: Barbariga)

Časovno obdobje: 1. 3. do 31. 5. 2022 (»Ko je vremenska napoved ugodna se prižge rumeno luč, ki pomeni, da obstaja verjetnost za izvedbo tekmovanja na določen dan. V roku 48 h pred začetkom tekmovanja je potrebno prižgati zeleno luč (tekmovanje bo) ali rdečo luč (tekmovanje odpade)«)

Prijave: Tekmovalci se lahko prijavijo na povezavi _PRIJAVNICA_ ali na dan tekmovanja, do zapolnitve mest. Tekmovanje bo potekalo v moški in ženski kategoriji. Minimalno število tekmovalcev za izvedbo tekmovanja je 8 pri moških in 3 pri ženskah.

Štartnina: 20 € se poravna s plačilom na račun zveze ali na dan tekmovanja. Vsak tekmovalec bo prejel darilno vrečko, ki bo vsebovala nagrade sponzorjev tekmovanja.

Format: Moški del tekmovanja bo sestavljen iz kvalifikacij in finala, za žensko kategorijo pa bo organizirano samo finale, če jih je 5 ali manj. V kvalifikacijah bodo tekmovalci razdeljeni v 3 enako velike skupine. Vsaka skupina bo imela na voljo uro časa, da odpelje čim več valov. Prva dva oziroma štirje tekmovalci (odvisno od števila tekmovalcev) iz vsake kvalifikacijske skupine se bodo v finalu pomerili za naslov državnega prvaka. V kolikor bodo razmere dopuščale, bo tekmovanje izvedeno v enem oziroma največ dveh dneh.  Format se lahko na dan tekmovanja prilagodi številu tekmovalcev in razmeram.

Ocenjevanje:  Sodnike bo v skladu s tekmovalnim pravilnikov Surf zveze Slovenije iz leta 2021 predlagala sodniška komisija Surf zveze Slovenije. Sodniki bodo v živo ocenjevali tekmovalce iz posamezne tekmovalne skupine, za končno razvrstitev bo štela vsota najboljših dveh odpeljanih valov. Veljajo splošna pravila surfanja in fair playa.

Nagrade: Tekmovalci iz obeh kategorij, ki se bodo uvrstili na zmagovalni oder, bodo prejeli nagrade, katere prispevajo sponzorji dogodka Obsešen shop, Drytide waterproof gear in Rip Curl Slovenija ter Rip Curl Verudella Outlet. Nagrade za darilne vrečke za tekmovalce/-ke pa prispevajo še Isa Kombucha, B!te me nutrition in Eternia joga studio.

Opozorilo: Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost!

 

 

Program:

7:30 – 8:30 Prijave

8:30 Riders meeting

8:45 – 9:45 Prva skupina moški

9:55 – 10:55 Druga skupina moški

11:05 – 12:05 Tretja skupina moški

12:15 – 13:15 Finale ženske (če jih je več kot 5 so kvalifikacije!)

13:15 – 13:25  Razglasitev finalistov

13:25 – 14:25 Finale moški

14:35 – 15:35 Finale ženske

15:40 – free sesh & premik proti Starem Ribaru

17:30 Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad – Stari Ribar

 

S P O N Z O R J I

 

              
    

 

SURF IN SUP ZVEZA SLOVENIJE

Cesta na Vrhovce 45
1000 Ljubljana
SLOVENIJA
E-mail: info@surfzveza.si
WWW: www.surfzveza.si

SSZS JE ČLANICA

Back to Top